Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. United States

Live Chat

HtsTravel HTS Live Chat 1

HtsTravel HTS Live Chat 2


Curs Valutar BNR


Facebook HTS


Contact

TELEFOANE
+4 021 335.08.65
+40 314247793
+4 0734.65.05.98
+4 0757.63.77.40

PROGRAM
Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

ADRESA
BD. DIMITRIE CANTEMIR, NR. 15, BL.9, SC.A, AP.06, Interfon 06, SECT. 4, BUCURESTI

Informatii utile

Grecia

Grecia Nu sunt oferte in aceasta categorie

Destinatii

 • Halkidiki
 • Paralia Katerini
 • Insula Corfu
 • Insula Kefalonia
 • Insula Lefkada

  Lefkada (greacă Λευκάδα) sau Lefkas sau Leucada, este o insulă grecească în Marea Ionică, legată de continent printr-un lung dig rutier şi un pod. Capitala, Lefkada, se află în nordul insulei şi este la doar 20 minute distanţă de Aeroportul Preveza.

  Pe coasta de est a inusulei se află staţiunile Lzgia, Nikiana şi Perigiali, toate la nord de cea mai mare staţiune de pe insulă - Nidri. Se află într-o poziţie adăpostită, cu vedere spre insulele Skorpios - insulă aflată în proprietatea particulară a lui Aristotle Onassis, Meganissi şi altele mai mici, precum şi spre Grecia continentală. Principalul drum costal de la Lefkada la Vasiliki trece prin oraş, deşi o variantă se află în construcţie. Există câteva feriboturi spreKefalonia, Ithaca şi Meganissi.

 • Insula Thassos

  Una din cele mai populare insule ale Greciei - insula Thassos (Thasos) este printre cele mai nordice insule ale Greciei, fiind situata in nordul Marii Egee, relativ aproape de coasta regiunii Tracia desi teritorial insula face parte din regiunea Macedonia din Grecia. Insula Thasos, supranumita si Smaraldul Egeei, sau insula sirenelor, este cea mai nordica din insulele marii Egee, situata la circa 10 km sud-est de orasul Kavala. Pentru a debarca pe insula Thassos trebuie sa ajungeti la Kavala – cu masina circa 745 km din Bucuresti (prin Sofia), sau cu avionul la aeroport international Kavala.

  Insula Thasos dispune de o mare varietate de hoteluri, pensiuni si apartamente de inchiriat. Veti regasi cateva restaurante si taverne traditionale avand produse delicioase la tarife accesibile. Viata de noapte in Thasos propune multiple baruri, localuri de noapte avand muzica “live” pana tarziu in noapte.
 • Insula Zakyntos