Nu se poate plasa o comanda din tara mentionata. United States

Live Chat

HtsTravel HTS Live Chat 1

HtsTravel HTS Live Chat 2


Curs Valutar BNR


Facebook HTS


Contact

TELEFOANE
+4 021 335.08.65
+40 314247793
+4 0734.65.05.98
+4 0757.63.77.40

PROGRAM
Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

ADRESA
BD. DIMITRIE CANTEMIR, NR. 15, BL.9, SC.A, AP.06, Interfon 06, SECT. 4, BUCURESTI

Informatii utile

Bine ai venit la HTS Travel!

             Îţi adresez aceste rânduri în numele unei echipe de specialişti în turism, echipă pregatită să satisfacă exigenţele tale, fie că este vorba de o călătorie personală sau de afaceri, planificarea unei vacanţe individuale sau de grup, o ieşire în ţară sau în străinătate.
            Sunt convins că ai căutat deja pe internet amănunte şi posibilităţi legate de călătorie şi de aceea sunt bucuros că ai ajuns la noi,pentru că noi te putem ajuta să iei decizii corecte raportate la nevoile tale personale. În felul acesta beneficiezi, pe langă preţuri bune, de întreaga noastră experienţă acumulată în ani şi numărată în satisfacţii ale clienţilor nostri.
Asa cum ştii, piaţa serviciilor în turism este una dinamică, de aceea, nevoia de autodepăşire, de a fi mereu cu un pas înainte în a impune noi standarde de calitate în domeniu sunt trăsături definitorii ale oamenilor din echipa HTS Travel.
             Deoarece noi suntem legătura de încredere intre industria turismului şi ceea ce-ţi doreşti tu de la vacanţă, faptul că ai apelat la noi te scuteşte de riscurile unui salt cu ochii închişi în necunoscut, asta deoarece într-o călătorie pot apărea şi aspecte neplăcute, fără ca în tot acest timp să-ţi răpească din ineditul explorării unor locuri noi, din farmecul descoperirii sau din tihna unui peisaj familiar.
În ceea ce priveşte serviciile pe care ţi le oferim, ne-am permis să fim cât mai complecşi, în ceea ce ţine de diversitate şi cât mai selectivi, în ceea ce priveşte calitatea.  Doresc să cultivăm împreună, tu şi echipa pe care o conduc - echipa HTS Travel,  o relaţie de încredere pe care să o păstrăm pentru totdeauna!
Sper ca experienţa ta pe acest site să fie una utilă şi plăcută!
            Îţi doresc vreme potrivită de vacanţă, si nu uita, calatorim impreuna!
 

/ – General Manager HTS Travel
 

Beneficiind de o experienţă îndelungată pe piaţa serviciilor din turism, HTS Travel a devenit unul dintre principalii touroperatori din România, definindu-se în acest peisaj prin calitatea şi promptitudinea serviciilor, prin standardele înalte întreţinute şi şlefuite de o echipă de adevăraţi profesionişti.
 HTS Travel a luat fiinţă în 1996 şi este o companie cu capital privat. Perioada de dezvoltare a companiei se suprapune peste perioada de maturizare a serviciilor turistice din România. În acest sens, pe lângă munca depusă pentru a dezvolta şi lărgi o ofertă serioasă ca touroperator intern şi extern, prin crearea şi extinderea unei puternice reţele de parteneri, eforturile noastre s-au canalizat şi înspre dezvoltarea propriei reţele de agenţii de turism cu principal obiectiv, cresterea permanenta a gradului de satisfactie al clientilor.
 
Principalul nostru  obiectiv este creşterea nivelului de satisfacţie a clientului, iar pentru  îndeplinirea acestuia ne-am propus să ne impunem şi să menţinem standarde ridicate în serviciile noastre. Iată care sunt trei dintre avantajele majore ale colaborării cu noi:

• un bun management al timpului - graţie sistemului de rezervări on-line, sistem dedicat  rezervării de servicii interne şi externe, precum şi a serviciului de consultanţă on-line, deservit de un centru operaţional de tip callcenter
• calitate a serviciilor - datorată unui management integrat, unei bune asimilări a informaţiilor şi afilierii noastre la importante organizaţii interne şi internaţionale de profil
• putere financiară – pârghii de negociere solide, programe de creditare şi parteneriate strategice.

Printre clienţii noştri, ca parteneri de drum lung, se numără atât corporaţii cât şi turişti individuali care ne-au oferit încredere şi se bucură de întreaga noastră atenţie.
 

Compania este structurată pe următoarele departamente:

Turism intern - organizare de vacanţe si calatorii în ţară

HTS Travel se poziţionează în prezent ca fiind unul dintre principalii touroperatori la nivel naţional. Pentru turismul intern oferim vacanţe în întreaga ţară. Prin intermediul nostru puteţi opta pentru vacanţe la munte, în staţiuni balneare, în pensiuni agroturistice şi pe litoralul românesc al Mării Negre, destinaţii pentru care contractăm în fiecare an aproximativ 6500 locuri de cazare, în peste 140 hoteluri de 1 până la 5 stele, la tarifele cele mai competitive. Rezervările si platile se pot face on-line în sistemul de rezervări HTS Travel, sistem care emite în timp real toate documentele de călătorie necesare, prin aceasta nemaifiind necesară deplasarea în agenţii.

Turism extern outgoing - rezervări de vacanţe în Europa şi  întreaga lume

Pentru destinaţii externe, HTS Travel vă oferă vacanţe în Grecia, Spania, Croaţia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, operând curse charter cu avionul şi autocarul, pe toata perioada sezonului de vară. Se poate opta deasemenea  pentru un număr mult mai mare de destinaţii externe, printre care Turcia, Tunisia, Egipt, Malta, Dubai, etc., prin intermediul operatorilor mondiali.
În sezonul de iarnă organizăm vacanţe de schi în Austria, Slovacia, Italia, Franta şi Elveţia. Rezervările se fac on-line, prin acces direct la baza de date. Practic, suntem în măsură să oferim orice destinaţie externă pentru vacanţă.

Revânzătorii noştri au acces la baza de date în sistemul de rezervări de unde îşi aleg vacanţele solicitate de clienţi, după care emit documentele de calatorie (vouchere). Sistemul HTS Travel Online asigură inclusiv emiterea facturilor şi încasarea acestora precum şi emiterea tuturor documentelor de călătorie în format electronic.

Licenta TurismPolita InsolventaBrevet Turism