3
 
Transportation
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5

.

 

CIRCUIT 5 ZILE PIETE DE CRACIUN

VIENA - BRATISLAVA - BUDAPESTA

Plecari: 29.11.2023
Tarif: 269 euo

 

 

 

Ziua 1
Plecare ora 05:30 din Bucuresti (Parcul Carol – Fantana Zodiac ) pe traseul Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Budapesta. Sosire in BudapestaTur de oras panoramic in care putem admira (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Optional Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva (include: vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica), pret 50 euro/ pers. Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 2
Mic dejun. Plecam catre VienaTur de oras panoramic in care putem admira (din autocar): Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). In centru plimbare pietonala in care vom parcurge traseul : Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Dupa turul de oras, vizita Piata de Craciun din piata Primariei din Viena. Plecare catre hotel. Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 3
Mic dejun. Mic dejun. Timp liber in Viena sau optional Excursie Defileul Dunarii Wachau si Abatia Melk pret 40 euro/pers: se intinde de la Krems la Melk si a fost inclus in Patrimoniul UNESCO pentru frumusetea istorica si naturala, cu podgorii de vie si sate viticole, paduri, fortarete si castele. Vom vizita si Abatia Benedictina Melk -  una dintre cele mai mari si mai frumoase constructii baroce din Europa, devenind faimoasa in lumea intreaga datorita arhitecturii uluitoare si a comorilor pe care le adaposteste. Abatia se afla pozitionata intr-un cadru natural de vis si este considerata simbolul vaii Wachau. Retur la Viena. Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 4
Mic dejun. Plecare catre Budapesta. Pe traseu vom efectua o scurta oprire la Pandorf Outlet pentru cumparaturi. Continuam calatoria si ne oprim la Bratislava (capitala Slovaciei) pentru a vizita Piata de Craciun. Continuam deplasarea. Vom face, de asemenea oprire in Piata de Craciun Sf. Stefan, din Budapesta. Seara optional, participam la cina festiva la CRAMA BORKATAKOMBA (program folcloric, masa festiva - meniuri specific artei culinare maghiare, bautura, muzica lautareasca) pret 50 euro / pers.  Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 5
Mic dejun, Vom pleca spre Bucuresti unde vom sosi in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat;
 - cazare 4 nopti Hotel 3* in zona Budapesta/ Viena, mic dejun;
 - vizitarea Pietelor de Craciun Viena - Bratislava- Budapesta;
 - oprire la Centrul Comercial Parndorf Outlet pentru cumparaturi.

Pretul nu include: 
 - cheltuieli personale;
 - asigurari (storno, medicala);
 - orice alt serviciu care nu este mentionat;
 - intrarile la obiectivele turistice;
 - excursiile optionale: 
Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva - 50 euro/pers
Crama BORKATAKOMBA - 50 euro/pers
Defileul Dunarii de la Wachau si Abatia Melk - 40 euro/ pers

Termeni de plata: Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking.  Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single:  80 euro/pers. 

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita tariful de 120 euro.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita tariful de 195 euro, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.


Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.