Charter Antalya - Arsi Enfi City Beach Hotel, cu plecare din Timisoara

Aflat chiar vizavi de țărmul Mării Mediterane, acest hotel oferă o zonă de plajă privată, o piscină in aer liber si o grădină, precum si un mic teren de baschet. Oaspeții se pot relaxa la piscină, unde au la dispoziție sezlonguri și umbrele de soare. De asemenea, aceștia beneficiază de WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele de la Arsi Enfi City Beach Hotel au televizor, aer condiționat și balcon. Baia este dotată cu dus si uscător de păr.

Barul de la piscină constituie un loc ideal pentru a savura cocktailuri și băuturi reconfortante. Micul dejun este servit sub formă de bufet.

In plus, sunt disponibile servicii locale care oferă facilități pentru practicarea de activităti sportive precum scufundări, parasailing si canotaj. Castelul din Alanya este situat la 5 km. In centrul orasului se poate ajunge in doar 5 minute de mers cu masina.

Aeroportul Antalya se află la 130 km de Arsi Enfi City Beach Hotel. Oaspeții pot beneficia de un serviciu de transfer, la cerere și contra unui cost suplimentar. La proprietate există o parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Arsi Enfi City Beach Hotel, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate