Charter Creta - Minos Beach Art Hotel, cu plecare din Iasi

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Avand o locatie uimitoare langă coastă, hotelul Minos Beach Art oferă o galerie de artă si un centru de sănătate si infrumusetare excelent, precum si mic dejun gratuit si parcare.

Aflat la doar 800 de metri de centrul orăselului Agios Nikolaos, hotelul Minos Beach Art are diverse tipuri de spatii de cazare, de la suite la vile exclusiviste. Toate sunt bine dotate cu o gamă largă de facilităti, inclusiv TV LCD, iar unele au cadă spa.

Relaxati-vă in atmosfera superbă asigurată de grădinile si piscinele hotelului Minos Beach. Admirati privelistea uimitoare oferită de mare si golf. Puteti inota de-a lungul liniei de coastă pitoresti din jurul complexului sau vă puteti bucura de activităti sportive acvatice precum canotaj si scufundări. De asemenea, puteti beneficia de tratamentele relaxante oferite de centrul de sănătate si wellness al hotelului Minos Beach Art.

Minos Beach Art organizează colectii cu lucrări ale unor artisti contemporani greci si internationali. Admirati operele de artă superbe care impodobesc proprietatea.

Restaurantul de pe faleză serveste preparate haute cuisine si delicatese din fructe de mare. Acesta este locul perfect pentru a vă relaxa si a vă bucura de atmosfera linistită si pitorească. In fata hotelului există o statie de autobuz cu servicii directe către Elounda si Agios Nikolaos.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Minos Beach Art Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate