Sejur Costa Brava - Ilunion Bel Art, cu plecare din Iasi

Ilunion Bel-Art are decor modern și se află la doar 10 minute de mers pe jos de renumita Sagrada Familia.

Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de Parcul Güell, proiectat de Gaudí și de clădirea impresionantă Sant Pau, inclusă in Patrimoniul Mondial UNESCO. Stațiile de metrou Alfons X si Dos de Maig se află la mai puțin de 300 de metri de hotel si oferă legături către centrul Barcelonei, unde se ajunge in 10 minute.

Camerele de la Ilunion Bel-Art au podea de lemn, aer condiționat și WiFi gratuit. De asemenea, acestea includ un TV mare cu ecran plat, seif și minibar. Băile private oferă uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Acest hotel oferă la cerere camere pentru persoane cu mobilitate redusă sau cu deficiențe de vedere/auz, avand facilităti care respectă standardele oficiale in acest sens.

Ilunion Bel-Art servește zilnic un mic dejun. Se oferă și meniu special pentru persoanele cu alergie la gluten și alte intoleranțe alimentare. Room service este disponibil intr-un anumit interval orar. In imprejurimi există numeroase cafenele si restaurante.

In zona recepției sunt mai multe computere cu acces gratuit la internet. Există parcare acoperită, disponibilă la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Ilunion Bel Art, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate