Charter Regiunea Atena - Delphi Art, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Delphi Art se află in inima Atenei, vizavi de Teatrul National si de Biserica Sf. Constantin. Este găzduit intr-o clădire neoclasică din anii 1930. Acesta are un restaurant care serveste mese la cerere, un bar si oferă acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Delphi Art oferă podea cu parchet, nuante calde, mobilier in stil clasic, sistem de incălzire si aer conditionat cu control individual, TV, minibar si seif. Baia include cadă sau dus si uscător de păr. In cameră se oferă zilnic cafea, ceai si 1 sticlă de apă de 1,5 litri.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun servit zilnic in zona de luat masa, iar pentru cei care fac check-out inainte de mic dejun, hotelul pregăteste un pachet de mic dejun.

Acest hotel este situat convenabil la doar 200 de metri de statia de metrou Omonia si permite tuturor oaspetilor să cunoască cele mai importante obiective turistice in cel mai scurt timp. Personalul poliglot profesionist oferă servicii la standarde inalte pentru a onora toate solicitările oaspetilor. Aeroportul International Atena se află la 45 de minute de mers cu masina de Delphi Art Hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Delphi Art, Atena, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate