Charter Zakynthos - Gardelli Resort, cu plecare din Iasi

Amplasare

Acest hotel se află chiar în centrul orașului Laganas.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, room-service și un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții primesc informații despre excursii la biroul de organizare a excursiilor Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În plus, există acces la internet, un telefon și un televizor. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

2 piscine în aer liber promit împrospătare și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, o saună și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Gardelli Resort Art, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate