Hotelul Cupidon este situat la aproximativ 350 m de mare şi 100 m de Lacul Techirghiol.

Facilitati hotel: 126 camere duble dispuse pe parter + 3 etaje, bar de zi, terasa, seif la receptie, centrala termica proprie, supraveghere video, Wi-Fi, loc de joaca exterior pentru copii, parcare proprie contra cost.

Facilitati camere: AC, TV, frigider, baie cu cabina de dus, balcon cu mobilier de balcon si uscator de rufe, Wi-Fi, pardoseala din gresie, mobilier nou, tamplarie PVC cu geam termopan, pat matrimonial, plasa insecte.

~
Servicii incluse: doar cazare, Wi-Fi in intreg hotelul si pe terasa, acces gratuit la locul de joaca exterior pentru copii. Informatii suplimentare: NU sunt incluse taxa de parcare, taxa hoteliera/de statiune. Acestea vor fi achitate de catre turisti la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: doar cazare, Wi-Fi in intreg hotelul si pe terasa, acces gratuit la locul de joaca exterior pentru copii.

Informatii suplimentare: NU sunt incluse taxa de parcare, taxa hoteliera/de statiune. Acestea vor fi achitate de catre turisti la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Cupidon - Oferta Standard, Eforie Nord si Sud, Romania