Charter Coasta Lisabonei - My Story Hotel Tejo, cu plecare din Bucuresti

Amplasat in inima Baixa, My Story Hotel Tejo este o renovare creativă a unei clădiri istorice. Se află intr-o locație privilegiată in centrul istoric al Lisabonei, la doar 300 de metri de Rossio și la 9 minute de mers pe jos de Piața Comerțului, care are vedere la raul Tajo.

Camerele de la My Story Hotel Tejo sunt decorate in galben deschis, gri și verde, cu fotolii de epocă și tăblie din lemn. Fiecare cameră are TV prin cablu, minibar și baie privată.

Un mic dejun tip bufet este oferit zilnic la restaurantul proprietății. Restaurantul O Poço oferă mancăruri in stil portughez intr-un cadru tradițional și este deschis pentru pranz și cină. Oaspeții sunt bineveniți să descopere gama largă de restaurante populare din zona inconjurătoare, multe la cațiva pași de proprietate.

Hotelul My Story Tejo are o recepție deschisă nonstop, care oferă depozit de bagaje. Pentru oaspeții care sosesc cu mașina, există o parcare publică disponibilă in apropiere, la un cost suplimentar.

Cea mai apropiată stație de metrou este Rossio, la doar 300 de metri. Chiado și Castelul São Jorge sunt la 15 minute de mers pe jos. Bairro Alto se află la 10 minute de mers pe jos și oferă o multitudine de baruri, restaurante și magazine populare. Aeroportul Internațional Humberto Delgado din Lisabona se află la 6,3 km și este accesibil cu metroul.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre My Story Hotel Tejo, Lisabona, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate