Hotel Sunrise Resort Mithymna 5*

Hotelul Sunrise Resort Mithymna este situat in insula Lesbos, Grecia, intr-o zona frumoasa langa Mithymna (Molyvos), un oras pitoresc cu peisaje de coasta impresionante si un centru istoric bine conservat.

Elementele care diferentiaza aceasta unitate de cazare de celelalte cazari din insula Lesbos sunt: privelistea superba asupra marii Egee, serviciile de cazare foarte bune pe care acesta le ofera si gradina luxurianta pe care o are.

Putem spune ca, acesta este cel mai autentic hotel de lux din Lesbos!

Prezentare oficiala: https://www.sunrisehotel-lesvos.com

Localizare: Hotelul este localizat pe coasta de nord a insulei Lesbos, in localitatea Molivos. Capitala Mytilene se afla la 61 km sau aproximativ 1h si 5 minute de mers cu masina, iar Aeroportul International Mytilene se afla la 66,8 km sau aproximativ 1h si 15 min de mers cu masina.

De asemenea, cel mai apropiat obiectiv turitic este castelul Molivos care se afla la 2,9 km, aproximativ 7 minute de mers cu masina.

In apropierea acesteia se gasesc o multime de taverne si magazine unde se poate servi masa sau cumpara diverse obiecte, alimente sau bauturi.

Acces la plaja: Datorita amplasarii sale aproape de coasta, hotelul poate oferi acces usor la plaja, unde oaspetii se pot bucura de nisip fin si ape cristaline. Cea mai apropiata plaja este la 850 metri sau 13 minute de mers pe jos.

Facilitati hotel: Hotelul a fost recent renovat in 2018 si dispune de receptie 24/24, 2 terase mari, sala de conferinte, o piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, o piscina pentru copii, un loc de joaca pentru copii, un bar cu o priveliste superba, sala de fitness si un centru spa.

Spa si wellness: Pentru cei care cauta relaxare si ingrijire personala, hotelul poate oferi servicii de spa si wellness, inclusiv masaje, tratamente faciale si alte proceduri de infrumusetare.

Restaurante si baruri: Oaspetii se pot bucura de mancaruri delicioase la restaurantele din cadrul hotelului, care servesc preparate din bucataria locala si internationala. De asemenea, exista baruri unde oaspetii se pot bucura de bauturi racoritoare sau cocktailuri.

Activitati sportive si de agrement: Hotelul poate oferi diverse activitati pentru a mentine oaspetii ocupati si distrati, cum ar fi terenuri de tenis, terenuri de volei pe plaja, sporturi nautice sau excursii organizate in zona.

Facilitati pentru copii: Pentru familiile cu copii, hotelul ofera zone de joaca sau programe de divertisment pentru copii.

Facilitati camere: Camerele au un mobilier modern si luxos si dispun de: TV cu ecarn plat, aer conditionat, masa si fier de calcat, mini-frigider, baie privata, balcon cu vedere la mare sau gradina, uscator de par si seif.

Camerele si suitele sunt amenajate confortabil, oferind turistilor un loc relaxant si placut pentru a se odihni. Multe dintre camere ofera vedere la mare sau la gradina.


Camera standard cu vedere la mare este o camera spatioasa de 25 mp, cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un minibar, o baie si un balcon spatios cu vedere la Marea Egee sau la dealurile din Eftalou.


vezi mai multe


INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia. Aceste standarde sunt specifice pentru Grecia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:
TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB se aplica la pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Transport Avion Bucuresti-Lesbos 2024 Bucuresti - Lesbos; Taxa aeroport BUH; Transport Avion Lesbos-Bucuresti 2024 Lesbos - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Sunrise Resort Hotel Mythimna, Lesvos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate