Charter Coasta Lisabonei - Hotel Nacional, cu plecare din Bucuresti

Situat la doar 200 de metri de Marques de Pombal, Hotelul Nacional oferă camere moderne si practice, cu acces gratuit la internet si mic dejun in cameră. De asemenea, acesta oferă parcare gratuită in garaj.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, sunt izolate fonic si au o baie privată, cu o cadă si uscător de păr. De asemenea, camerele includ un birou cu accesorii si un seif si sunt accesibile cu liftul.

Oaspetii pot apela la receptia cu program de 24 de ore pe zi a Hotelului Nacional pentru servicii de spălătorie si călcat haine, precum si pentru inchirieri auto. De asemenea, personalul vă poate ajuta cu depozitarea bagajelor.

Oaspetii pot savura un mic dejun tip bufet, in sala de mese a hotelului sau in camera proprie. De asemenea, in incintă există un bar, care serveste băuturi pană seara tarziu.

Acest hotel din Lisabona este la 4 statii de metrou de Praça Do Comércio de pe malul raului Tagus, locatia impresionantului Palat Regal Ribeira. Statia de metrou Marques De Pombal este la doar cateva minute de mers pe jos de hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Nacional, Lisabona, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate