Descriere: Bine ati venit la The Nature Phuket, un complex modern de 5 stele, langa plaja Patong, cu vedere la tarmurile golfului Kalim. Un hotel elegant, cu 300 de camere, este un sanctuar linistit, inconjurat de natura verde luxurianta, relaxare la cumparaturi si viata de noapte de la Patong Beach.
Localizare: The Nature Phuket este situat la 2 minute de mers cu masina de plaja Patong si la 3,3 km de centrul comercial Jungceylon si arena de box din Patong. Acest hotel are o locatie excelenta in cartierul Kalim Beach.
Camere: Relaxati-va in camere si apartamente sic, cu detalii de design frumoase si moderne
Facilitati: Dotat cu facilitati moderne, faceti o baie intr-una dintre cele trei piscine in aer liber si petreceti ore intregi rasfatandu-va la centrul spa de lux. Cu un club pentru copii, sala de fitness, sali de sedinte si diverse locuri de luat masa, la The Nature Phuket exista ceva pentru toata lumea.
Pagina Web: https://www.thenaturephuket.com/ 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - PHUKET 2024 - 2025 Bucuresti - Phuket; TAXE DE AEROPORT; Avion PHUKET - OTOPENI 2024 - 2025 Phuket - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre The Nature, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate