Hotel Nemira este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, la poalele muntilor Nemira in imediata apropiere a partiei de ski Nemira si la doar 5 minute de mers pe jos de parcul Slanic.

Facilitati hotel: restaurant, bar, sala de conferinte, piscina interioara, sauna, sala de fitness, internetul wi-fi gratuit, receptie nonstop, parcare privata (in limita locurilor disponibile), spalatorie, room service.

Facilitati camere: TV, minibar, seif, baie cu cada sau cu dus, balcon, uscator de par, halate de baie, papuci, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit la piscina, sauna, sala fitness, internet wireless, loc de joaca pentru copii; - acces gratuit parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - taxele hoteliere NU sunt incluse in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- acces gratuit la piscina, sauna, sala fitness, internet wireless, loc de joaca pentru copii;
- acces gratuit parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- taxele hoteliere NU sunt incluse in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Nemira - Oferta Paste - 3 nopti, Slanic Moldova, Romania

Verifica tarife si disponibilitate